Hoe kan ik instellingen van een andere publicatie kopiëren?

Tijdens de aanmaak van een publicatie kun je de instellingen van een andere publicatie kopiëren. Zie ook de sectie KOPIEER INSTELLINGEN VAN EEN ANDERE PUBLICATIE bij Hoe maak ik een online publicatie?

1. Klik op je dashboard op AANMAKEN.

2. Selecteer de PDF van je publicatie op je computer en sleep deze naar het SLEEP PDF HIER kader. Of klik op SELECTEER EEN PDF en selecteer de PDF op je computer en klik op KIES.

3. Nadat je de PDF op je computer hebt geselecteerd of naar het SLEEP PDF HIER kader hebt gesleept, wordt je PDF automatisch geüpload en kun je de uploadstatus via de uploadbalk volgen. Vul, terwijl de upload plaatsvindt, de publicatie titel en beschrijving in.

4. Klik onder KOPIEER INSTELLINGEN VAN ANDERE PUBLICATIE op SELECTEER PUBLICATIE (in plaats van al op de OPSLAAN & TERUG NAAR DASHBOARD button te klikken).

5. Beweeg je muisaanwijzer over de afbeelding van de publicatie waarvan je de instellingen wilt kopiëren en klik op SELECTEER.

6. Klik op OPSLAAN & TERUG NAAR DASHBOARD om te bevestigen en naar je dashboard te gaan. De aanmaak van je publicatie start automatisch waarbij de status wordt aangegeven door de groene statusbalk in de publicatie afbeelding.