Hoe kan ik mijn factuuradres en e-mailadres wijzigen?

Je kunt je factuurgegevens wijzigen bij je accountgegevens bij FACTURATIEGEGEVENS.

1. Log in op je account.

2. Klik rechtsboven op je dashboard op je displaynaam en vervolgens op ACCOUNT & INSTELLINGEN.

3. Klik onder ORGANISATIES op de accountnaam waarvoor je de facturatiegegvens wilt wijzigen.

4. Klik op FACTURATIEGEGEVENS.

5. Vul je betaalgegevens in en klik op  your billing details and click on WIJZIGINGEN OPSLAAN.

nootDe naam en het adres moeten overeenkomen met de tenaamstelling van de credit card eigenaar.