Hoe kan ik een klikbare publicatie cover op mijn website embedden?

Je kunt eenvoudig een klikbare publicatie cover afbeelding op je website opnemen door simpelweg een stukje code op je webpagina te embedden. Als je bezoekers op de publicatie cover afbeelding klikken, opent je publicatie automatisch in een nieuw browser venster.

Zorg ervoor dat je de publicatie publiceert voordat je de publicatie afbeelding embed.

1. Beweeg je muisaanwijzer op je dashboard over de afbeelding van de publicatie en klik op DEEL URL.

2. Klik links in het menu op EMBED PUBLICATIE COVER.

3. Klik op KOPIEER EMBEDCODE om de getoonde embedcode naar je klembord te kopiëren om deze op je website te gebruiken.

NOOTDesgewenst kun je de breedte en hoogte specificeren. Het formaat van de cover wordt dan automatisch proportioneel aangepast.
Zie je website CMS of vraag je website manager hoe je de embedcode op je website kunt toevoegen.