Wat moet ik doen als bij de conversie een probleem optreedt?

Controleer de benodigde PDF specificaties en upload je PDF nogmaals.

Als je in de online publicatie lijnen of gekleurde paginasecties ziet die niet in de PDF zijn opgenomen, bevat het bestand waarschijnlijk teveel vector elementen of niet-ondersteunde layout features.

Sla de PDF in dat geval op als een Acrobat 4 (PDF 1.3) bestand en upload het nogmaals. Het kan soms ook helpen je PDF in Preview for Mac of vergelijkbare software op te slaan aangezien dit ook problemen kan oplossen.

Indien een of meer pagina's niet goed zijn geconverteerd, vervang dan op deze pagina's je vector graphics door bitmaps (JPG), sla de PDF op als een Acrobat 4 (PDF 1.3) bestand en upload deze opnieuw.

Als het probleem nog steeds optreedt, e-mail ons dan om ons over het probleem te informeren. Stuur ons, met verwijzing naar je e-mail, ook het bestand waarbij de lagen niet zijn samengevoegd (minimaal PDF 1.4) via een programma als https://www.wetransfer.com. Vermeld in je e-mail duidelijk de paginanummers waar het probleem optreedt en neem in je e-mail een link naar deze pagina's op.