Hoe kan ik een vaste publicatie URL instellen?

De URL van de gepubliceerde publicatie eindigt met de ingestelde publicatie titel en wordt actief als je de publicatie publiceert.

Als je een vaste URL voor je publicaties wilt gebruiken en wilt dat altijd de laatste versie/uitgave op die URL wordt getoond, kun je heel eenvoudig voor alle publicaties dezelfde publicatie titel gebruiken. Zodra je de laatste uitgave publiceert, wordt deze op die URL getoond (als meerdere gepubliceerde publicaties dezelfde publicatie titel hebben, wordt de laatst gepubliceerde publicatie op die URL getoond door de Online Touch software).

Hierdoor hoef je nooit de link op je website te vervangen of je af te vragen of de laatst gepubliceerde versie getoond wordt.

Als je op je website een mini-bladeranimatie of een klikbare publicatie cover hebt geëmbed, en voor alle uitgaven dezelfde publicatie titel en afmetingen worden gebruikt, wordt bij klik op de mini-bladeranimatie of de publicatie cover ook automatisch je laatst gepubliceerde versie getoond. 

Je kunt de publicatie titel als volgt instellen. 

1. Beweeg je muisaanwijzer op je dashboard over de afbeelding van de publicatie waarvoor je de publicatie titel wilt instellen en klik op INSTELLINGEN.

2. Vul in het tekstveld onder PUBLICATIE TITEL de publicatie titel in en klik op OPSLAAN.

noteDe publicatie titel en beschrijving worden ook getoond als de publicatie via social media wordt gedeeld en kunnen (desgewenst) ook door zoekmachines worden geïndexeerd. Vul dan ook een aansprekende tekst in.