Hoe koop ik credits?

Als je bent ingelogd op je account kun je het gewenste aantal credits kopen.

Credits op een willekeurig moment kopen

1. Log in op je account (als je nog geen account heb, maak dan een account aan).

2. Klik rechtsboven op je dashboard op je displaynaam.

3. Klik op ACCOUNT & INSTELLINGEN. Je kunt ook op KOOP CREDITS klikken om op een iets afwijkende wijze credits te aan te schaffen.

4. Klik links in het menu op je bedrijfsnaam en vervolgens op CREDITS

5. Selecteer bij het gewenste credit type op KOOP NU.

6. Selecteer rechts op je scherm op het bestelgedeelte voor elk credit type het gewenste aantal credits dat je wilt bestellen.

7. Klik op BESTELLEN.

8. Controleer je bestelling en voeg, indien gewenst, voor op de factuur een persoonlijke notitie toe voor je eigen administratie.

9. Klik op NU AFREKENEN waarna je wordt doorgestuurd naar een Gate2Shop afrekenpagina om je bestelling veilig af te ronden.

10. Direct na je betaling ontvang je per e-mail een factuur. Je facturen worden ook getoond bij je accountgegevens bij OVERZICHT FACTUREN.

NOOTJe kunt het aantal resterende credits dat je nog in je account over hebt, bekijken bij de CREDITS sectie, nadat je op je displaynaam en vervolgens op ACCOUNT & INSTELLINGEN hebt geklikt.

Credits kopen tijdens publiceren publicatie

Als je een Basic of Interactive publicatie wilt publiceren en geen credits meer in je account hebt, kun je op dat moment nieuwe credits kopen.

1. Beweeg je muisaanwijzer op je dashboard over de afbeelding van de publicatie die je wilt publiceren en klik op PUBLICEER.

2. Klik rechts op je scherm bij het publicatietype dat je wilt bestellen op KOOP NU (als je meerdere publicatietypes wilt bestellen, kan je klikken op een willekeurig publicatietype dat je wilt bestellen).

3. Selecteer rechts op je scherm op het bestelgedeelte voor elk publicatietype het gewenste aantal credits.

4. Klik op BESTELLEN.

5. Controleer je bestelling en voeg, indien gewenst, voor op de factuur een persoonlijke notitie toe voor je eigen administratie.

6. Klik op NU AFREKENEN waarna je wordt doorgestuurd naar een Gate2Shop afrekenpagina om je bestelling veilig af te ronden.

7. Direct na je betaling ontvang je per e-mail een factuur. Je facturen worden ook getoond bij je accountgegevens bij OVERZICHT FACTUREN.